Search Site

Over Maasland Banden BVBA – all-round bandenspecialist

 

Over Maasland Banden BVBA

Reeds 16 jaar voorziet Maasland Banden klanten in de Benelux en Duitsland van de beste service en technisch advies voor alle soorten banden: van auto- tot vrachtwagen- tot grondverzet banden. Maasland Banden is echter meer dan een lokale speler en is wereldwijd een erkende specialist op het gebied van OTR / Grondverzetbanden

 • ✔ 20 jaar ervaring
 • ✔ 10.000 banden (alle soorten) uit voorraad leverbaar
 • ✔ 20 internationale specialisten op het gebied van alle soorten banden
 • ✔ 20.000 vierkante meter bedrijfsoppervlakte
 • ✔ Actief in meer dan 80 landen
 • ✔ 2 uur service op locatie
 • ✔ In de nabijheid van logistieke knooppunten
 

Bekijk hier de actuele brochure van Maasland Banden  

Internationale specialist Grondverzet/ OTR Banden

Maasland Banden is officieel internationaal dealer van YOKOHAMA OTR, Grondverzet / EM-banden en Industrie / haven banden. Vrijwel alle bekende merken zoals Michelin, Bridgestone, Goodyear en typen, zo ook grote volrubber OTR / EM-banden voor de recycling- en staalindustrie zijn uit onze eigen voorraad leverbaar. Maasland Banden is gespecialiseerd in industrie banden, Landbouwbanden en Grondverzetbanden. De werkplaatsen zijn modern uitgerust met alle professionele service- en montage apparatuur.

Auto- en vrachtwagenbanden

Uit eigen voorraad zijn vrijwel alle bekende merken, maten en modellen van bijvoorbeeld Michelin, Bridgestone, Goodyear leverbaar.

Montage van banden

De montages van banden kunnen wij uitvoeren in onze ruime werkplaatsen, maar ook bij uw bedrijf op locatie. Indien de montage ter plekke plaats moet vinden, stemmen we samen met u onze agenda's op elkaar af en kan Maasland Banden op uw site monteren.

Herstellingen en vulcaniseren van banden

Maasland Banden repareert en warmvulcaniseert de banden tot en met 49 inch. Dankzij een eigen autoclaaf worden alle reparaties snel gedaan. De hoge kwaliteit en de korte wachttijden zijn gegarandeerd. Een grote voorraad van gebruikte grondverzetbanden te koop kunt u bij ons ook vinden. 

Maasland Banden groeit

Om de snel groeiende groep klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is in juni 2015 de nieuwe vestiging van Maasland Banden in gebruik genomen met een aangename en moderne werkomgeving. Het nieuwe banden centrum is gevestigd aan de Meerkensstraat 41, 43 en 45 te Lanklaar (Dilsen-Stokkem), Limburg.

 

Deskundig Internationaal team

Het deskundig team van Maasland Banden voorziet u in advies over de beste band voor uw gebruiks-/ werkomstandigheden aan de beste prijs. Uit voorraad zijn meer dan 10.000 banden leverbaar. U hoeft enkel een aanvraag in te dienen en u krijgt persoonlijk advies op maat.

Wij spreken de volgende talen:

 • ✔ Nederlands
 • ✔ English
 • ✔ Français
 • ✔ Deutsch
 • ✔ Russian

 

Neem direct contact op met één van onze deskundigen via +32 89 65 68 33 of mail: sales@maaslandbanden.be

 


Fulda

semperit

vredestein

uniroyal 

firestone

pirelli

dunlop

continental

solideal

alliance

marangoni

nokian tyres

kleber

bf goodrich

Toyo Tyres

taurus

trelleborg

sg revolution

ty cushion

mitas

bkt

Kumho banden

maxam grondverzetbanden 

 

hilo logo

 Techking grondverzetbanden

triangle tires

download maaslandbanden brochureMaasland Banden centralemaasland banden voorraadnieuwe vestiging Maasland Bandenvoorraad Maasland BandenMaasland Banden voorraad