Search Site

Case CE

CASE CE

Case is al ruim 170 jaar één van de bekendste merken van construction equipment, en levert ongeveer 300 verschillende machines op zowel  luchtbanden, volrubberbanden als rupsbanden voor grondverzet, sloop, recycling, op- en overslag en mijnbouw. Het maximale rendement wordt, naast de specifieke eigenschappen van de machines, bereikt door een goed bandenmanagement: afhankelijk van het type machine en de werkzaamheden, de beste banden selecteren.

Banden voor CASE machines

Maasland Banden is al bijna 20 jaar internationaal een begrip op het gebied van OTR banden. De kennis die wij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, passen wij toe om voor uw machine de meest geschikte banden te leveren voor de bouw, bij infrastructurele werken en in de mijnbouw.

Banden voor deze machines zijn veelal uit voorraad leverbaar om direct in te kunnen spelen op de behoefte. Maasland Banden levert banden voor de volgende  CASE machines:

  • - Knikgestuurde dumptruck
  • - Dump Truck (off road)
  • - Wiellader
  • - Graadmachine op banden

Bij de keuze van banden is het belangrijk om goed na te denken over het type machine, het gewicht, het terrein en de werkomstandigheden.

Bedrijfsgeschiedenis

Case is rond 1850 opgericht door Jerome Increase Case als producent van landbouwmachines. Door de toenemende vraag naar meer grondverzet- en bouwmachines is het bedrijf snel gegroeid. In 1999 is Case gefuseerd met New Holland tot CNH Global: Het gecombineerde CNH is één van de drie grootste bedrijven op het gebied van constructie- en landbouwmachines.

Wiellader

Wielladers van Case worden gekenmerkt door hoge performance en lage kosten.  Deze wielloaders worden  gebruikt om onder extreme omstandigheden hun werk te kunnen doen, zoals gestapelde (bouw)stoffen zoals zand of stenen te verplaatsen naar bijvoorbeeld een dumper. Ook worden ze veel gebruikt in de reguliere industrie en recycling. Wielladers zijn beschikbaar in verschillende gewichtsklassen.

Bij de keuze van banden is het belangrijk om goed na te denken over het type wiellader, het gewicht van de wiellader, de capaciteit van de bucket en de intensiteit van werkzaamheden. Afhankelijk van de werkomstandigheden kan er worden gekozen voor bijvoorbeeld luchtbanden bij grondverzet of volrubberbanden in de industrie.

Dump Truck (off highway)

Off-highway Dumpers zijn ontwikkeld om grote hoeveelheden (grond)stoffen en materiaal in bulk te verplaatsen bijvoorbeeld in mijnen of groeven. De laatste jaren heeft is veel geïnvesteerd in technologische ontwikkelingen zodat sommige dumptrucks nu tot 100 ton en meer kunnen transporteren.

Dumpers van CASE zijn ontwikkeld met als uitgangspunt enerzijds maximale efficiency en anderzijds met het streven om de "kosten per ton gewicht" te minimaliseren.  Daarbij hoort een goed bandenmanagement: de juiste banden voor de juiste machines en werkzaamheden.

Articulated Dump Trucks

Dumper Trucks zijn ontwikkeld om grote hoeveelheden (grond)stoffen en materiaal in bulk te verplaatsen bijvoorbeeld in mijnen of groeven. De laatste jaren is  veel geïnvesteerd in technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Dumpers van CASE zijn ontwikkeld met als uitgangspunt enerzijds maximale efficiency en anderzijds met het streven om de "kosten per ton gewicht" te minimaliseren.  Daarbij hoort een goed bandenmanagement: de juiste banden voor de juiste werkzaamheden.

Graafmachine op banden

Mobiele Graafmachines van Case staan bekend om hun wendbaarheid, snelheid en duurzaamheid. Afhankelijk van het type graafmachine kan gekozen worden uit diverse opties voor banden.

Vragen ?

Het deskundig internationaal team van Maasland Banden voorziet u in advies over de beste band voor uw CASE machines.

Wij spreken de volgende talen:

  • ✔ Nederlands
  • ✔ Englisch
  • ✔ Français
  • ✔ Deutsch
  • ✔ Russian

 

Neem direct contact op met één van onze deskundigen via

telefoon: 089.65.68.33

email: sales@maaslandbanden.be