Search Site

Grondverzet banden

Banden voor Grondverzet machines: Grondverzetbanden

Sinds het jaar 2001 is Maasland Banden uitgegroeid tot een internationaal erkende specialist op het gebied van grondverzetbanden. Wij leveren niet alleen grondverzetbanden van topmerken, maar ook goede banden van alternatieve merken.

✔ Vele soorten banden snel leverbaar
✔ Bijna 20 jaar Specialist in België, Europa en ver daarbuiten
✔ Compleet OTR Bandenmanagement: Totaal Advies en Totaal Service
✔ In-house Herstellen van grondverzetbanden
✔ 20.000 m2 servicecenter en warehousing
✔ 2 uur service op uw locatie

Bekijk de video van de EM-OTR bandenmontageservice

Exclusieve verdeler van Yokohama Grondverzetbanden

Voor het marktsegment grondverzet/OTR zijn wij in België en Luxemburg de officiële verdeler van Yokohama banden. Wereldwijd staat dit merk al langer bekend voor zijn uitmuntende kwaliteit aan uitstekende prijzen.

Daarnaast bieden wij alle gangbare maten, typen en profielen van Michelin, Bridgestone en GoodYear grondverzet/ OTR banden voor grondverzetmachines.

Gratis levering van Grondverzetbanden in België

Wij leveren banden voor grondverzet  gratis in België: Anwerpen, Limburg, Osst-Vlanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Brussels. 

Banden voor alle soorten en merken (grondverzet) machines

Banden voor grondverzet en volgende machines zijn bij ons te koop (waaronder dumper, shovel, graafmachine en meer): Bobcat, CASE, Caterpillar, Daewoo, Doosan, DRESSTA, Hitachi, Hyundai, JCB, JOHN DEERE, Kalmar, Komatsu, Kramer Allrad, Kubota, Liebherr, Linde, LiuGong/LG, Locust, Manitou, Mitsubishi, Mustang, New Holland, Nissan, Pramac, Still, Sunward, TCM, Terex, Toyota, Tvexcs, VolvoCE, Wacker Neuson, XCMG, Yale enz

Rechapé banden voor grondverzet

Rechapé banden voor grondverzet op Michelin of Bridgestone karkassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De behuizingen en het loopvlakworden altijd door ons professionele team geïnspecteerd. De vernieuwing is mogelijk zowel op onze karkassen als op de karkassen van de klanten.

Volrubber Banden

De afgelopen jaren heeft het gebruik van solide OTR en industriebanden een grote vlucht genomen. Zeker onder zeer zware arbeidsomstandigheden en situaties waar glas, staal, splinters, metalen, recycling materialen, hout, slakken etc. Maasland Banden heeft jarenlange ervaring met soliede OTR en industriële banden.

Neem contact op met onze experts

De experts van Maasland Banden staan u graag terzijde bij het kiezen van de juiste banden voor uw taak.

Neem contact op via Telefoon: +32 89 65 68 33 of email: sales@maaslandbanden.be