Search Site

Gebruikte banden voor grondverzet

Hoogwaardige tweedehands grondverzetbanden

Occasie banden voor grondverzet in alle mogelijke profielen en typen met verschillende profieldieptes zijn in onze vooraad van ruim 800 occasie banden voor grondverzet. Alle gebruikte grondverzetbanden zijn duidelijk te zien op foto en voorzien van alle benodigde technische specificaties.

Occasie grondverzetbanden zijn geselecteerde en kwalitatief goede banden waar u lang rijplezier aan kunt beleven. De banden zijn vaak voor minder dan de helft van de catalogus prijs verkrijgbaar. Gereviseerde tweedehands grondverzetbanden worden door ons deskundig team beoordeelt en indien nodig hersteld. Al onze gebruikte banden ondergaan een driedubbele keuring.

Informeer naar de mogelijkheden van occasie banden voor uw bedrijf

Dankzij bijna 20 jaar ervaring  heeft Maasland Banden centrale te Lanklaar (Dilsen-Stokkem) altijd een passend advies voor uw machine en werkomstandigheden. Neem contact met ons op via


Telefoon: 089.65.68.33
e-mail naar sales@maaslandbanden.be

 Bovendien leveren we gratis de gebruikte banden voor grondverzet in Belgie: Anwerpen, Limburg, Osst-Vlanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Brussels.