Search Site

Vrachtwagenbanden herstelling

Vulcanisatie / Reperatie van de band

Vrachtwagenbanden herstellen en vulcaniseren

Heeft u een kapotte vrachtwagenband en wilt u deze herstellen ? Om u de bandenkosten te helpen verlagen, herstellen en warmvulcaniseren wij in onze eigen autoclaaf uw beschadigde en kapotte banden, zodat u geen nieuwe band hoeft te kopen.

 Via de techniek van vulkanisatie herstellen wij gaten en ernstige sneden in rubberbanden. Eerst slijpen we het gat of de snede volledig uit, waarna we nieuw rubber en staalgordels aanbrengen. In onze eigen autoclaaf - een drukvat met hete lucht van 120 graden - versmelt/vulcaniseert de nieuwe rubber met de bestaande rubber van de band. Deze techniek leidt tot een volledig herstelde band met dezelfde kwaliteit als de nieuwe band.

Dankzij onze herstelling en warmvulcanisatie wordt er op uw occasiebanden budget gespaard en daardoor verlaagt de kostprijs van uw voertuig aanzienlijk . Ons professioneel team heeft alles in huis om uw vrachtwagenbanden op de best mogelijke manier te herstellen: kennis, ervaring, snelheid en kwaliteit van ons werk gaan gepaard met tevredenheid van onze klanten.

Deskundige medewerkers staan voor u klaar

Heeft u een kapotte vrachtwagenband ? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden tot herstel van banden voor vrachtwagens. Een correcte reparatie omvat het demonteren van de band, het zorgvuldig inspecteren van de beschadiging en het met de juiste middelen herstellen van de lekkage, als die binnen de richtlijnen valt voor herstelling.

Neem direct contact op met onze deskundige medewerkers:

Telefoon: 089.65.68.33
e-mail naar sales@maaslandbanden.be

kapotte banden repareren en vulcaniserenbanden reparatiebanden vulkanisatiekapotte band reparatiebanden vulcanisatie